Radionomy trekt kapitaal aan

De jonge “Internetradio” is op zoek naar nieuw kapitaal om zijn businessmodel te ontwikkelen dat gebaseerd is op financiering via de verspreiding van reclame op de radio (Radionomy deelt de inkomsten met de oprichters van de radio's, in functie van hun publiek).

post-image-3
Momenteel laat de onderneming ons weten dat ze haar eerste financieringsronde heeft afgesloten en 3 internationale investeerders heeft aangetrokken: Christophe Salanon (vroegere Algemeen Directeur van Meetic), eValue (een Duits fonds dat werd opgericht door Thomas Falk, een wonderboy van het internet in Duitsland) en Peak Capital (een Nederlands fonds).
 
Er worden twee fondsenlichtingen gepland. De eerste werd afgerond op 6 februari en zou de onderneming in staat moeten stellen om haar nieuwe concept te bewijzen, en om haar applicatie te lanceren in Franstalig België en in Frankrijk. De tweede lichting moet het gebruik van de dienst en de ontwikkeling ervan op Europese schaal financieren. In totaal zou Radionomy tussen 3 en 5 miljoen Euro moeten vergaren.
Back to top button
Close
Close