JIM lanceert spelletjesportaal

JIM heeft een gamesportaal gelanceerd voor de digitale Telenet-kijkers. Deze worden uitgenodigd om via de rode knop naar de portaal te gaan via een oproep in beeld.

post-image-3
Paratel stond in voor de integratie van de games op het digitale platform.

De consument heeft momenteel de keuze tussen 8 door DigiQuest ontwikkelde games: Alien Assault, Black Jack, Monkey Munch, Snow fight, Sudoku Fever, Table Footy en Tomb Stones. Op termijn komen hier nog games bij.

De gamer kan kiezen tussen een 1-dagpas aan € 3 en een 3-dagenpas aan € 5. Bevestiging en betaling gebeuren heel eenvoudig via het ingeven van de pincode -op voorwaarde dat de consument zich bij aankoop van de settopbox heeft geregistreerd.

Michael Dujardin, stationmanager JIM: “Voor JIM vormen nieuwe media een zeer belangrijke manier om met onze doelgroep te communiceren en hen services aan te bieden. De nieuwe mogelijkheden van digitale televisie zijn een interessant platform om nieuwe projecten uit te testen en dit gamesportaal is daar het eerste resultaat van. We hopen de volgende maanden met onze partner Paratel nog andere interessante services te ontwikkelen die de settopbox een extra meerwaarde kunnen geven.”

Back to top button
Close
Close