Sage haalt kaap van 30.000 klanten

Sage « Belux », marktleider in beheerssoftware, CRM en ERP voor KMO’s en fiduciaires, noteert een belangrijke groei van de omzet, met een vooruitgang van bijna 10% van de licentieverkoop en de contracten.

post-image-3

Het aantal actieve klanten van 30.000 is verdrievoudigd sinds de overname van BOB Software vijf jaar geleden. « Sage Belux realiseerde een opmerkelijke omzet in een marktomgeving die een daling van 15% kende » verklaart Philippe Tailleur, CEO van Sage Belux.

« Dit was mogelijk dankzij onze voortdurende investeringspolitiek, getuige een verdubbeling in één jaar tijd van het aantal personeelsleden en dankzij een strategische focus op innovatie. Meer nog, onze intensieve R&D lie tons toe onze oplossingen aan te passen aan de noden van de KMO’s. De BOB 50 oplossing en alle nieuwe functies “BOB-cash” vielen in de smaak bij onze klanten omdat die beantwoorden aan alle vragen in tijden van crisis. Op die manier wisten we onze positie als Belgisch en Luxemburgs marktleider op vlak van beheerssoftware te verstevigen. »

Back to top button
Close
Close