Samenwerking tussen Citobi en 8Seconds

Citobi, het Belgische bedrijf gespecialiseerd in relationele marketing en CRM, heeft zopas een samenwerkingsakkoord getekend met 8Seconds, een bedrijf actief op vlak van optimalisatie van email marketingcampagnes.

post-image-3

Dankzij het samenwerkingsakkoord kan de optimalisatietechnologie van 8Seconds geïntegreerd worden in het ACTITO Relationship Marketing Suite platform van Citobi. Door de toevoeging van de 8 Seconds Optimizer tool, die de ROI van emailings optimaliseert, kunnen de klanten voortaan een email marketingcampagne creëren, optimaliseren, verzenden en de resultaten analyseren, en dat alles via enkel  ACTITO van Citobi.. Er is dus slechts één enkele interface nodig om deze twee tools te beheren.

"8Seconds kadert perfect in de strategie van Actito. Het platform van Citobi vormt de massacommunicatie om tot persoonlijke boodschap, en creëert zo een band met de klant en de prospect. Dankzij de integratie van de 8Seconds technologie kunnen de klanten van Citobi hun email marketingcampagnes optimaliseren, door hun mail aan te passen aan de voorkeuren van de bestemmeling, en zo de return on investment van de campagnes verhogen", verklaart Denis Auquier, Actito Product Manager.

Back to top button
Close
Close