Nascom start partnership met Testronic Labs

Nascom in Genk heeft een partnership afgesloten met Testronic Labs, een globaal bedrijf met kantoren in Diepenbeek, Burbank CA, Londen en Warschau. Dit betekent dat Testronic Labs vanaf heden de partner van Nascom is voor alle functionele testing doeleinden.

post-image-3

Voor elke betekenisvolle applicatie (websites, interactieve applicaties,…), die complexe functionaliteiten of extended use cases inhoud, wordt door Nascom een testing door een onafhankelijke derde partij aangeraden. Testing is immers een aparte discipline en vereist eveneens een aparte aanpak, die niet door interne developers vervuld kan worden.

Daarom heeft Nascom Testronic Labs geselecteerd als voorkeurspartner voor alle testdoeleinden. Door te werken met één enkele partner, verzekert Nascom dat de manier van testen en bug rapportering volgens de standaard Nascom methodologie verloopt. Proces en tools (zoals bvb bug rapportage) zijn door Nascom en Testronic Labs geïntegreerd, en gebeuren in dezelfde systemen, wat een goede afstemming, snelle reactietijd en feedback-cyclus mogelijk maakt.

Nascom betrekt Testronic Labs vanaf het prille begin in het project. Een Test Consultant is verantwoordelijk voor de uiteindelijke kwaliteitsgarantie van de volledige applicatie. Hij creëert een op maat gemaakt master testplan dat alle noodzakelijke activiteiten bevat om het succes van het project te garanderen.
Testronic Labs blijft gedurende het hele project nauw betrokken om bugs tijdig op te sporen, zodat bij oplevering een perfect werkende applicatie de deur uitgaat.

Naast de bewezen ervaring en kwaliteit inzake testing, heeft Nascom Testronic Labs gekozen als partner omwille van de complementariteit in de eigen insteek van beide partijen (Nascom als project development, Testronic Labs met kernfocus op testing). Dankzij de bestaande partnerships van zowel Testronic Labs als Nascom met Zion Security, resulteert dat nu in het sluiten van de driehoek Development / Testing / Security.

Back to top button
Close
Close