Het partnerschap tussen Apple en Belgacom komt ten einde

Op deze 1 september zullen de ADSL-abonnees van het vroegere RTT geen gratis iTunes credits meer kunnen krijgen als exclusief voordeel.

post-image-3

Tot nu kon men elke maand tussen de vijf en tien songs gratis downloaden op iTunes, naargelang het soort ADSL abonnement men had. In een mail die Belgacom deze dinsdag aan zijn klanten verstuurde, heeft de operator wel gepreciseerd dat de andere extra`s (afdrukken van foto`s en downloaden van pc-games) nog blijven tellen.

De historische operator verduidelijkt ook dat er op 1 september een nieuw getrouwheidsprogramma komt, met de naam "Belgacom Premium Club". Daarbij zal men punten kunnen verzamelen in functie van het gebruik van de Belgacom en Proximus diensten, en ze later inwisselen tegen geschenken.

Maar het is niet zeker dat de ADSL abonnees winnen bij deze verandering: op de voor de klanten van de operator voorbehouden site staat te lezen dat enkel wie al minstens twaalf maanden bij Belgacom is, en gedurende zes achtereenvolgende maanden een maandelijkse factuur heeft van hoger dan 60 euro, het recht heeft om zich bij deze nieuwe "club" in te schrijven.
Dat zijn heel wat voorwaarden waaraan men moet voldoen. En dat is heel spijtig voor al wie van de promopacks gebruik maakt waarvan het maandbedrag niet hoger ligt dan 60 euro...

Back to top button
Close
Close