The Reference/Mobile en imgZine: a perfect match!

De mobiele tak van The Reference en het real-time social magazine platform provider imgZine gaan een nieuw partnership aan. Dit met het oog om imgZine`s kosteneffectieve en slimme mobiele publishing oplossing te kunnen aanbieden aan het klantenbestand van The Reference.

post-image-3
imgZine helpt `content owners` sinds 2011 de digitale revolutie in de uitgeverswereld te omarmen. Zij bieden uitgevers een gemakkelijke manier om hun eigen branded real-time magazines te maken voor smartphones en tablets. Al snel werd duidelijk dat de applicatie ook een meerwaarde kon bieden aan bedrijven en organisaties. 
Het platform bestaat uit een content publishing platform, native tablet en smartphone apps en een analytics dashboard. Bedrijven kunnen door gebruik van het platform realtime magazine applicaties voor mobiele toestellen creëren, waarvoor geen extra bewerking, IT of design nodig is. Een kosteneffectief alternatief voor bedrijven die dure oplossingen op maat of aanvullende productie van content willen voorkomen. 
The Reference/Mobile, op zoek naar een manier om hun reeds uitgebreid service portfolio voor de klanten uit te breiden met een kosteneffectieve content publishing oplossing, vond de perfecte match in imgZine. 
Back to top button
Close
Close