Patrick Marck is nieuwe directeur FeWeb

Patrick Marck werd op 10 maart voorgesteld als nieuwe directeur van FeWeb op de Algemene Vergadering van de Federatie van Webbedrijven. De voorbije 10 jaar heeft FeWeb hard gewerkt aan de dienstverlening voor de leden, ondertussen meer dan 500 bedrijven. Om de daar bijbehorende groei-ambities te realiseren, wil FeWeb de dienstverlening nog verder verdiepen, de inhoudelijke werking verder uitbouwen en FeWeb nog meer als belangenbehartiger voor de websector op de kaart zetten. Patrick Marck zal als directeur dit groeiproces in de praktijk zetten.

post-image-3
Patrick Marck startte zijn loopbaan bij bdma, de Belgian Direct Marketing Association, waar hij ondermeer BeCommerce lanceerde. De laatste 6 jaar was hij directeur bij IAB Belgium, het Interactive Advertising Bureau. Nu wil hij graag zijn kennis en ervaring ten dienste stellen van FeWeb.
“De groei-ambities van FeWeb liggen helemaal in de lijn met mijn visie op de toekomst van de digitale sector,” aldus Patrick Marck. “Samen met de leden en het team geef ik dan ook graag mee vorm aan dit nieuwe FeWeb om zo de meerwaarde van het lidmaatschap voor elk webbedrijf te maximaliseren.”
FeWeb-voorzitter Peter Ryckaert: “Marc Mestdagh blijft als vaste waarde binnen FeWeb de vereniging verder opvolgen als gedelegeerd bestuurder. Hij zal dan ook als liaison optreden tussen de Raad van Bestuur en het secretariaat. Tara De Regge blijft als eerste aanspreekpunt verantwoordelijk voor de ledenwerking en het peterschapsproject.”
FeWeb gaat er prat op er te staan voor zijn leden, nog meer dan voorheen!
Back to top button
Close
Close