Mediaplus wint het project voor de promotie van het Pix-platform

Mediaplus (Serviceplan Group) is trots om aan te kondigen dat het is geselecteerd door ETNIC om een communicatie- en promotiecampagne te leiden voor het Pix-platform, een initiatief van de regering van de Federatie Wallonië-Brussel (FW-B). Deze campagne maakt deel uit van de overgang om digitale vaardigheden te ontwikkelen bij de Franstalige burgers van België.

post-image-3

Mediaplus zal verantwoordelijk zijn voor het grootste deel van deze uitgebreide campagne, inclusief strategisch advies, planning, onderhandeling, mediainkoop en rapportage. Onze expertise in transmediale strategieën zal volledig worden ingezet om een optimale blootstelling voor het Pix-platform te waarborgen.

Het bureau is ook verheugd om samen te werken met Digizik, dat verantwoordelijk zal zijn voor het beheer van sociale media en influencermarketing.

Deze samenwerking tussen Mediaplus, Digizik en ETNIC weerspiegelt onze gezamenlijke toewijding om educatieve en digitale initiatieven van de Federatie Wallonië-Brussel te ondersteunen. Samen streven we ernaar om een dynamische en boeiende campagne te creëren die burgers, ambtenaren van het ministerie (en algemene belangenorganisaties) en het onderwijs bewust maakt van het belang van het beheersen van digitale vaardigheden.” Bernard Lantonnois, Client Services Director Mediaplus.

Back to top button
Close
Close