5 jaar Social Media Day = 10 topsprekers

Wat vijf jaar geleden begon als een uit de hand gelopen weddenschap is ondertussen uitgegroeid tot een jaarlijks evenement, de Social Media Day. Zoals steeds een dag die bestaat uit een unieke combinatie van kennis, inzichten en een party. Deze editie staat in het teken van het vijfjarig bestaan, maar brengt deze keer wel 10 topsprekers op het podium. Een overzicht:

post-image-3

Als we kijken naar het programma van de #smdayBE op woensdag 28 mei in Antwerpen, dan start de dag al sterk met het bezoek van Dr. Nicola Millard. Zij is actief als customer experience futurologist bij BT Global Services. Het is vanzelfsprekend dat ze uit de doeken doet hoe een bedrijf de mondige social customer het best kan bedienen.

 

Voor de gelegenheid zakt ook Polle de Maagt, actief als digital consultant bij onder andere KLM, IKEA en Nike, af naar het zuiden om zijn verhaal te doen omtrent Social CRM. 

 

Hij wordt gevolgd door Pieter Goiris. Pieter draait al jaren mee in de sector en is nog steeds één van de gezichten van Boondoggle. Hij is ook bekend om zijn actieve bijdragen aan ondernemerschap in België en gaat hij ook graag op zoek naar de ideale structuur van agentschap naar klant en consument.

 

Richard Bordes, Nederlands bekendste `lawaaimaker`, onthult de geheimen van lead generation via LinkedIn. Verder in de namiddag is er aandacht voor social e-commerce en, hoe kan het ook anders, het topic van het jaar; content marketing.

 

Tijd voor strategie

 

Iets waar veel bedrijven mee blijven worstelen is nog steeds het uitzetten en het implementeren van een duidelijke social media strategie. Zo komt Cynthia Sanchez, de autoriteit op het vlak van Pinterest, haar strategisch inzicht geven over zaken doen via dit platform.

 

En strategie is ook hetgeen Miel Van Opstal en Jo Caudron de aanwezigen zullen bijbrengen.

 

Afsluiten wordt er gedaan met niemand minder dan Christopher Barger. Christopher is auteur van het boek `The Social Media Strategist` en was tevens de director communications van IBM en General Motors. Tegenwoordig is hij actief als SVP Communications bij Porter Novelli.

 

Traditioneel wordt de dag afgesloten met een party, deze keer met twee bekenden uit de sector, dj Nuts ook wel bekend op Twitter als @CNeuts en dj @boskabout.

 

Tickets kunnen nog verkregen worden aan early bird tarief tot 14 mei. En we moesten nog even melden dat enkel de eerste 200 geregistreerden hun #goodiebak kunnen claimen. Wat dat juist is zal je merken op 28 mei in Stuurboord te Antwerpen.

 

Meer info via http://www.socialmediaday.be

Back to top button
Close
Close