Afspraak online, op 25 maart, voor de Social Media Summit - Winter Edition

De 11e editie van de Social Media Summit heeft online plaats op 25 maart 2021, en heeft als thema "De positieve effecten van social media". Op het programma: geavanceerde conferenties, kwalitatieve ontmoetingen met erkende experts, succesverhalen en networking!

post-image-3

Gerenommeerde sprekers zoals Vic Dresen van Burger King, Danny Devriendt van IPG Dynamic, Lise Devits van Instagram, Matthew Evans van Facebook, Paulo Lopes Escudeiro van TikTok, Valérie Heyse van Pebble Media/LinkedIn en Christophe Hardy van Toyota staan al op de affiche van de Social Media Summit, in samenwerking met LinkedIn. Raadpleeg onze website om alle sprekers te ontdekken die al bevestigd hebben: https://digimedia.be/SMS/speakers

Kom naar de wintereditie van de Social Media Summit en ontdek de komende uitdagingen voor de social media. U zal geïnspireerd worden door de talentrijke sprekers, met merken, agentschappen en gerenommeerde bedrijven. Voor uw veiligheid wordt dit evenement in een 100% digitaal formaat georganiseerd.

Reserveer nu uw plaats en u kan gratis een collega uitnodigen: https://digimedia.be/SMS/subscribe

Back to top button
Close
Close