Veranderingen bij idweaver

Het agentschap idweaver wordt gekenmerkt door een aantal veranderingen. Zo heeft IT cube, minderaandeelhouder van de onderneming, 100% van het kapitaal van idweaver verworven, en heeft het Maxence Cüpper benoemd tot Managing partner.

post-image-3
idweaver heeft ook de online en retailactiviteiten van Generaction en de webdesign en layoutactiviteiten van DoeNot.com geïntegreerd. Deze integratie gaat gepaard met een kapitaalverhoging waaraan de oprichters van Generaction en DoeNot.com deelnemen, alsook bepaalde medewerkers van idweaver.

2011 belooft alvast zeer druk te worden voor idweaver, met 3 keer meer bestellingen dan in begin 2010. Idweaver gaat ook een website en een online campagne ontwikkelen voor Johnson & Johnson en een activatiecampagne voor het Groene Kruis. Daarnaast gaat idweaver zich ook ontfermen over de online en offline campagnes voor het WWF.

Tot slot heeft idweaver ook Nicolas Degrave aangeworven als Account Direcor, John Makowski als Art Director, Olivier Clerbois als CFO, David Heylbroeck als Directeur van de Cel Development, Laura Vannuscorps voor de cel Design en Grégory Bastogne voor de cel Development.

Back to top button
Close
Close