Slack, de app die e-mails in bedrijven gaat vervangen

De oprichter van Flickr als bedenker hebben is voor een app al een garantie op succes, maar de B2B-wereld moest nog wel worden overtuigd van het nut ervan. Slack is hiermee bezig en zou binnenkort centraal moeten staan in uw werkdagen. Welkom in de wereld van de bedrijfscommunicatie, versie messenger.

Slack is een mailtoepassing die de eenvoudige roeping heeft om collega’s met elkaar te laten communiceren. Ofwel door zich te richten tot één enkele collega, ofwel door discussies te organiseren over onderwerpen die open staan voor iedereen. De grootste troef van deze app, die beschikbaar is op iOs, Android en computer, is zijn eenvoud en zijn gebruiksgemak. Alle conversaties worden netjes opgeslagen binnen de app en het is onthutsend simpel om zaken op te zoeken over om het even welk onderwerp dat in een conversatie wordt besproken. Geen tijdverlies meer met het klasseren van e-mails, een van de meest gehate activiteiten van werknemers.

 

De app is mooi aan het doorbreken want sinds zijn lancering zes maand geleden zijn er meer dan 125.000 gebruikers of ongeveer 13.000 personeelsgroepen uit bedrijven en het zijn niet de minsten: eBay, Sony, Buzzfeed, Yelp,…

 

Deze bedrijven verklaren dat ze hun interne e-mails helemaal hebben vervangen door Slack. In Europa breekt de app nog niet echt door, maar dat zou niet lang meer moeten duren.  

 

Ontdek de app en zijn functionaliteiten hier en laat ons weten wat u ervan denkt!

 

Back to top button
Close
Close