Een duurdere iPhone en een grotere iPad voor Apple

De laatste geruchten over de nieuwe iPad hebben het over een scherm van 12,9 inch, vooral bestemd voor de schoolwereld. Terwijl de prijs van de iPhone 6 de 950 euro zou kunnen bereiken.

post-image-3

De meeste lekken over de iPhone 6 draaiden tot nu vooral rond de technische kenmerken van het toestel of zijn design. Vandaag is het de prijs waarover men het heeft. Apple zou in het hogere klasse segment willen blijven, zelfs de zeer hoge klasse. Volgens verschillende lekken zou de prijs wel eens 950 euro kunnen bedragen, zonder abonnement, wat veel meer is dan de prijs van het laatste model van het merk met de appel, de iPhone 5S - die werd op de Apple website verkocht aan 709 euro. Een buitensporig hoge prijs, die de Mac Boys toch wel laat schrikken - zij zijn uiteraard blij dat Apple niet verder gaat in de low-cost, maar zijn ongerust dat hun favoriete toestel binnenkort wel eens de recordprijs van 1000 euro zou kunnen bereiken.

Waar de iPhone 6 verwacht wordt in september zou de nieuwe iPad niet voor het eerste trimester 2015 uitkomen. Volgens Bloomberg zou deze nieuwe telg in het Apple-gamma dus niet tegelijk met de nieuwe iPad Air 2 en iPad mini voorgesteld worden. Geruchten over een grotere iPad zijn er al sinds 2013, en dan heeft men het over een scherm net iets kleiner dan 13 inch en voorzien van ultra high definition (UHD).

Back to top button
Close
Close