Destiny, kampioen van de snelle groei

De onafhankelijke Belgische telecomoperator, gespecialiseerd in een aanbod van telecomoplossingen en private datanetwerken voor bedrijven, werd verkozen tot "bedrijf met de snelste groei" in de categorie Internet, Telecom en Media van de door Deloitte opgestelde rangschikking Technology Fast50.

post-image-3

Destiny behaalt de zesde plaats in het Technology Fast50 Benelux 2013 klassement van Deloitte. Tijdens de laatste vijf jaar heeft het omzetcijfer van Destiny een groeicijfer van 1.209% vertoond.

Destiny dankt zijn groei aan de constante innovatie op vlak van dienstverlening en aan de versterking van zijn directieteam. Verleden jaar had het bedrijf een nieuw platform gelanceerd voor unified communications en voor voice via de cloud.

De deelnemers aan de Technology Fast50 competitie worden beoordeeld op basis van de technologieën die zij ontwikkelen en lanceren. Een bevestigde groei van het omzetcijfer is een van de belangrijkste criteria die vervuld moeten worden om in het Fast50 klassement opgenomen te worden.

"Wij zullen de volgende jaren verder blijven investeren in onze groei om een beduidend marktaandeel te behouden en om van Destiny de voornaamste `challenger`  op de Belgische B2B telecommarkt te maken", aldus Marc Destrée, CEO van Destiny.

Back to top button
Close
Close