Online Merchandising Coordinator

Media Markt België is met 24 winkels de absolute N° 1 in consumer electronics, huishoudelektro, multimedia, CD en DVD. Het geheim van ons succes? Het talent en de passie van onze medewerkers, aan wie we autonomie en verantwoordelijkheden toevertrouwen.

Onze verkoopteams gebruiken hun productkennis om klanten de juiste oplossing aan te bieden. 

 

In het kader van de uitbouw van onze e-shop kijken we voor in de hoofdzetel te Asse-Zellik graag uit naar een gedreven m/v:

 

ONLINE MERCHANDISING COORDINATOR

(CONTRACT BEPAALDE DUUR VAN 5 MAANDEN)

 

 

JOUW UITDAGING:

 

Als Online Merchandising Coordinator ben je verantwoordelijk voor alle merchandising activiteiten van de websites Media Markt en Saturn. Door het in kaart brengen van het online klantengedrag en door de performantie van de websites te analyseren, ga je nieuwe voorstellen ter verbetering van het design van de sites kunnen doen. Je lanceert nieuwe mogelijkheden met als doel de algemene klantenervaring te optimaliseren en de omzet op site te vergroten. 

 

Concreet gaat het om de volgende verantwoordelijkheden:

Beheren van de online merchandising kalender door het opvolgen en prioritiseren van aanbiedingen van de industrie. Opvolgen van nationale en e-shop promoties (incl. productlanceringen, visibiliteit van leveranciers, enz…)

Opvolgen, beheren en rapporteren van belangrijke elementen van het online klantengedrag nl. aantal bezoeken, aantal paginaweergaves, weigeringspercentage, door-klik gedrag, conversie, verkoop, aankooppad en onder andere de volgende website elementen: home- en landing pagina’s

Samenwerken met andere departementen zoals E-categorymanagement, Marketing, Legal, Sales,… om tot succesvolle product- en services acties te komen

Van kortbij de resultaten opvolgen van de A/B testen, tracking data rapporten en doet voorstellen om de website te optimaliseren zodat de online customer experience dagelijks naar een hoger niveau wordt getild

Communiceren van de resultaten naar alle betrokken partijen

Erover waken dat de juiste boodschappen verschijnen op de verschillende pagina’s (garanderen van een correcte rotatie)

Is steeds op de hoogte van de laatste nieuwe online ontwikkelingen en gebruikt deze om de website te optimaliseren.

Staat garant voor site availability en de kwaliteit van de klantenervaringe, rapporteert ook  onmiddellijk defecten/onregelmatigheden en bugs op de website.

 

JOUW PROFIEL:

Je beschikt over 2 tot 5 jaar ervaring in één van de volgende domeinen:

o Marketing met specialisatie in digitale communicatie, E-marketing of E-sales binnen de retail sector

o Web Merchandising / Web Strategie en Analyse / Web Content Management

o Verantwoordelijk voor site merchandising in een B2C internet omgeving

Voeling met analyse tools is een pluspunt (Webtrends, Omniture, Coremetrics, etc.)

Je hebt een passie voor nieuwe technologiën en alle nieuwe online trends

Je werkt graag projectmatig, bent analytisch sterk en weet goed om te gaan met stress 

Je bent een sterke communicator (zowel kunnen toepassen in een business- als technische omgeving)

Je werkt in teamverband (samenwerken met verschillende partijen, binnen en buiten het bedrijf)

Je bent vlot drietalig (Nederlands, Frans en Engels) zowel spreken als schrijven

 

WE BIEDEN JOU:

Onze organisatie is in volle ontwikkeling. Onze cultuur is rond onze medewerkers opgebouwd en hanteert autonomie, verantwoordelijkheid en fun als centrale waarden! In deze verantwoordelijke functie geven we je de ruimte om je ambities en ideeën concrete gestalte te geven. In ruil daarvoor voorzien we een interessant salaris in overeenstemming met je profiel aangevuld met diverse extralegale voordelen. 

  

GEÏNTERESSEERD:

Solliciteer online (http://www.mediamarkt-jobs.be) en vergeet niet, op het einde van het online sollicitatieformulier, je volledig en gedetailleerd CV in attachment toe te voegen! Alle communicatie m.b.t. het selectieproces zal via e-mail verlopen. Indien je een Hotmail, Yahoo e.d. mailadres gebruikt, zorg er dan voor dat je ook regelmatig je junk mail folder bekijkt.

Show More
Back to top button
Close
Close