Information Architect / UX Expert

Wij zoeken iemand die gefascineerd is door het uitdenken van de ultieme online gebruikerservaringen.

Voor zowel een corporate website, een online of mobile applicatie als een hippe campagne website weet je de wensen van je opdrachtgever en de bezoekers te ontdekken, structureren en in een vorm te presenteren die de buy-in van alle partijen garandeert.

 

Je bent in staat om een stevige gebruikerssessie te leiden en je blijft een oogje in het zeil houden zodat het project bij oplevering alles is wat je ervan gehoopt hebt. Je volgt àlle innovaties in de UX en “online" wereld op en je bent de eerste om deze opgedane kennis te delen met je collega’s van allerlei competenties.

 

You do not have to enter this sentence in Google translate to understand the meaning. You need to be down with the English lingo. 

 

Wat krijg je ervoor terug? De kans om te werken in een hecht team van zeer gemotiveerde collega's, met alle denkbare computer power en tools. Daarnaast ook elke maand een storting en wat natura, een pensioen, een zitje in een prachtig gebouw, ± 60 jonge, een paar minder jonge en zelfs één echt oude collega (die doet de storting), mogelijkheden om jezelf te ontplooien door conferenties bij te wonen en opleidingen te volgen en het allerbelangrijkste: uitdagende projecten!

 

Hoe solliciteren? Om een “krak” te zijn als Information Architect/UX Expert heb je wat relevante ervaring nodig. In het snel veranderende digitale tijdperk is het wat onzinnig om hier een minimum aantal jaren op te zetten. Vertel ons dus niet dat je met Word kan werken (who cares except copywriters!) of al 12 jaar wireframes maakt maar laat ons zien wat je echt waard bent: je blog waar je het over deze onderwerpen hebt, projecten waar je aan meegewerkt hebt, een straf verhaal over een uitdagend project... amaze us!

 

Contact: sylvie.heyse@kunstmaan.be

Show More
Back to top button
Close
Close