Black Friday: een flash deal voor de Social Media Summit van 12 december

Black Friday wordt in België op vrijdag 29 november 2019 gevierd, maar Digimedia nodigt u uit om haar uitzonderlijk aanbod nu al te ontdekken!

post-image-3

Een goede start vandaag! Ook Digimedia doet mee aan de actiedag voor goede zaakjes! Wil u deelnemen aan de Social Media Summit, dan is het nu het moment om ervan te profiteren: twee plaatsen voor de prijs van één!

De Social Media Summit van 12 december eerstkomend zal een twintigtal sessies bevatten, gebracht door specialisten van de sociale netwerken. Een namiddag boordevol strategieën, advies en case studies in The Hotel.

Tot de sprekers die al bevestigd hebben behoren Jonas De Wit van Lucy, Jony Maesele van Influo, Elise Chevalier van Ici Paris XL, Geoffrey Hantson van Happiness. Deze tweede editie zal bovendien verschillende winnaars van de Mixx Awards verwelkomen!

Ook gesprekken tussen belangrijke Belgische influencers zijn voorzien. Zij zullen om beurt vertellen over hun activiteit, hun samenwerking met de agentschappen en merken, en de toekomst van de influencer marketing. Een niet te missen afspraak!

Bekijk wat 12 december voor u in petto heeft op de site van Social Media Summit en schrijf u nu in om van het Black Friday aanbod van Digimedia te profiteren!

Back to top button
Close
Close