Samenwerking tussen Serviceplan BeLux & Ludwig: campagne voor Emile Weber

Serviceplan Belux associeerde zich met Ludwig in Luxemburg en vormde aldus het communicatiebureau Serviceplan BeLux x Ludwig. De alliantie van beide bureaus, werd ingegeven door de gedeelde ambitie om nieuwe communicatiekansen te creëren in het Groothertogdom. Dankzij dit partnerschap biedt Serviceplan BeLux x Ludwig zijn klanten voortaan een 360°-communicatieaanbod dat inhouse expertise inzake creatie, productie, media, digital en strategie omvat, ondersteund door een grondige kennis van de Luxemburgse markt.

post-image-3
Met de groep Emile Weber, marktleider op het vlak van mobiliteit, businesstrips en -events in de Grande Région, verwelkomt Serviceplan BeLux x Ludwig zijn eerste klant voor de creatie van een nationale multimediacampagne.

“Ik ben verheugd om voor deze nationale campagne te kunnen samenwerken met Serviceplan BeLux”, aldus Charles Nadler, CEO en campagneverantwoordelijke bij Ludwig. “Deze samenwerking zal ons in staat stellen al onze expertise op het vlak van reclame en communicatie in te zetten om te beantwoorden aan de doelstellingen van Emile Weber en de lokale culturele, sociale en economische kenmerken in de verf te zetten.”

De campagne die ‘All About Your Journey’ gedoopt werd, moet de nieuwe identiteit van Emile Weber promoten, maar ook zijn belangrijkste diensten, nieuwe identiteit en baseline in de schijnwerpers zetten om aldus zijn leiderspositie op de markt te herbevestigen.
Back to top button
Close
Close