Press Index ook Europees in zee met CRM-expert Selligent

Press Index, gespecialiseerd in media monitoring en informatieverwerking, kondigt aan dat het voor de uitbouw van zijn Europese CRM-strategie opnieuw voor Selligent kiest. Het bedrijf, dat al meer dan zeven jaar met de producten van Selligent werkt, gaat met zijn oplossing resoluut internationaal en wil de filialen in de groep een nieuwe strategie meegeven.

post-image-3
In de ogen van Dominique Fournier, directeur Marketing en Communicatie bij Press Index, is de voornaamste troef van Selligent, topleverancier van CRM-software in Europa, dat het tools aanreikt die meegroeien met het bedrijf, zowel qua functionaliteit, technische mogelijkheden, openheid, alsook filosofie van de klant.

De oplossing draaide eerst drie jaar in Frankrijk en Engeland. In 2005 werd overgeschakeld van de oorspronkelijke client/server-versie naar de nieuwe webgebaseerde versie: Selligent X@. Daardoor hoeven de databases tussen de twee landen niet langer te worden gedupliceerd, zodat de groep over het ideale gereedschap beschikt om zijn internationale ontwikkeling te schragen.
De implementatie werd net ook afgerond in Italië en nu is Spanje aan de beurt.

Voor meer informatie omtrent Press Index kan je altijd (in het Frans of Engels) terecht op www.pressindex.com. Over Selligent verneem je alles via www.selligent.com/nl.

Back to top button
Close
Close