Omzet Groep Sage groeit 7 procent

Naar aanleiding van de afsluiting van haar boekjaar, geeft Sage, de marktleider in beheer- en CRM-software voor KMO’s en fiduciaires, haar financiële resultaten vrij.

post-image-3

Het zakencijfer van de internationale Groep Sage evolueert tot 1,696 miljoen euro, wat staat voor een verhoging van 7% in vergelijking met 2007. Het EBITA klimt met 1% tot 392.7 miljoen euro. De organische groei van de Groep houdt dit jaar 6% in (zonder de cijfers van Sage Healthcare in de Verenigde Staten gerekend).

“De kracht en de flexibiliteit van ons business model hebben ervoor gezorgd dat we, ondanks de ongunstige marktsituatie, dergelijk goede resultaten hebben behaald”, verklaart Paul Walker, CEO van de Groep Sage. “Zo hebben we in sneltempo onze activiteiten aangepast aan de evoluties op de Noord-Amerikaanse en Britse markt die zich in een erg moeilijke context bevonden. Op het Europese vasteland en in de rest van de wereld, kan Sage positieve cijfers voorleggen dankzij de combinatie van gunstige marktomstandigheden en een optimale commerciële dynamiek.”

Back to top button
Close
Close