Netflix verwent zijn abonnees met exclusieve content

De internationaal bekende acteur en komiek Adam Sandler zal vier films draaien exclusief bestemd voor de meer dan 50 miljoen Netflix-gebruikers.

post-image-3

Netflix kondigt vier exclusieve films aan die uitgevoerd en geproduceerd worden door de iconische komiek Adam Sandler, wiens eerdere werken wereldwijd honderden miljoenen fans begeesterd hebben.

De films van de productieve Adam Sandler hebben meer dan 3 miljoen dollar aan box-office opgebracht en van de komiek met de scherpe blik een belangrijke speler gemaakt in de cinemawereld; zijn opus behoort tot de meest bekeken films door Netflix gebruikers in de Verenigde Staten en andere landen, van Brazilië tot Groot-Brittannië.

Volgens het nu aangekondigde contract zal het productiehuis van Adam Sandler, Happy Madison Productions, samenwerken met Netflix om de vier films te ontwikkelen en om ze exclusief in avant-première te vertonen aan de gebruikers in alle landen waar Netflix beschikbaar is. Dit contract omvat niet de afspraken voor films die nu al in productie zijn.

Back to top button
Close
Close