Showpad haalt 8,5 miljoen dollar op

Het Belgische acceleratieplatform Showpad heeft een Serie B investeringsronde afgesloten van 8,5 miljoen dollar, ingebracht door Dawn Captital en de vorige belegger, Hummingbird Ventures, die ook aan deze investeringsronde deelneemt. Het bedrijf verwacht in 2015 de 10 miljoen dollar aan jaarlijkse terugkerende inkomsten te overschrijden en is van plan om de volgende maanden 25 extra medewerkers aan te werven in San Francisco en Gent

post-image-3

Het SaaS bedrijf, gevestigd in Gent en met kantoren in San Francisco, zal deze bijkomende financiële middelen aanwenden om zijn verkoop en marketing te verhogen en om zijn dienstverlening verder te blijven uitbreiden en vernieuwen. Het 3 jaar geleden opgerichte bedrijf noteert jaarlijks weerkerende inkomsten van 4,5 miljoen dollar, telt 50 medewerkers en meer dan 500 betalende klanten, naast 50.000 sales professionals op het platform. Verleden jaar heeft Showpad 2 miljoen dollar opgehaald en zijn aanwezigheid in de Verenigde Staten uitgebreid.

Showpad is een platform voor de acceleratie van verkoop, dat een technologie levert die de productiviteit van de verkoop moet verhogen, terwijl het ook gegevens verstrekt over de interactie van de verkoop die van belang zijn voor de marketing. Showpad maakt van elk toestel (tablet, smartphone en computer) een tool voor verkoop en presentatie.

Back to top button
Close
Close