De nieuwe Top 100 van de grootste digitale agentschappen in België is in voorbestelling beschikbaar!

Het nieuwe klassement van de "100 Grootste Digitale Agentschappen" van België is nu beschikbaar in voorverkoop! Een onderzoek dat de impact van de crisis op de sector in zijn geheel grondig analyseert, terwijl het ook een verrijkend licht werpt op de belangrijkste winnaars en verliezers van de pandemie, en de digitale expertisesegmenten die de sector in 2021 zullen aandrijven.

post-image-3

De Covid-19-storm heeft de Belgische economie in 2020 hard getroffen, en de digitale sector werd niet gespaard. Wacht niet langer om de nieuwe editie van het "Full Report 2021" te ontdekken en zo beter te begrijpen hoe de digitale agentschappen zich gedroegen tijdens de ergste gezondheidscrisis die de wereld kende sinds de Tweede Wereldoorlog. In welke mate zij groeiden en krompen in 2020, de totale verliezen die zij verwachten en de agentschappen die het ergst getroffen zijn in het klassement.

In dit rapport zullen verschillende experten van onder meer bedrijven als Teamleader, Knewledge, Clicktrust en FCR Media het woord voeren om over hun ervaring te vertellen en wat zij meegemaakt hebben tijdens deze bijzondere crisis. Dit onderzoek werd met name uitgevoerd met de hulp en ondersteuning van Teamleader.

Geïnteresseerd? U kan de inhoudsopgave bekijken en het onderzoek vooraf bestellen op onze website:

https://digimedia.be/shop_form.php?lng=nl&id=4

Dit is een speciale editie die u niet wil missen!

 

Back to top button
Close
Close