SERVICEPLAN MAKE ZET MAGISCHE TOUCH NEER IN L'ORÉAL'S EINDEJAARSPROJECTEN VOOR SCHOONHEID

Terwijl we dit nieuwe jaar 2024 beginnen, laten we even stilstaan bij de geweldige prestaties die Make heeft behaald aan het einde van 2023 voor haar klant, L'Oréal Benelux. Serviceplan Make is er trots op al acht jaar samen te werken met L'Oréal, en het afgelopen jaar was daarop geen uitzondering. De agency bleef adembenemende kunstwerken creëren die het publiek in België en Nederland wisten te boeien.

post-image-3

L'Oréal is ongetwijfeld een wereldwijd erkende groep met een uitgebreid portfolio aan prachtige merken die wereldwijd consumenten hebben weten te betoveren. Als team is Make er trots op te werken over hun vier divisies, waaronder huidverzorging, make-up, haarverzorging en parfum. Met Serviceplan Make en L'Oréal gevestigd in zowel Brussel als Amsterdam, neemt de agency immense trots in het presenteren van hun werk in beide landen.

De missie van Make is altijd geweest om een vleugje vakantiemagie in het leven van consumenten te brengen, en met de hulp van het getalenteerde team en de steun van L'Oréal hebben ze dat met succes gedaan. Elke geproduceerde kunstuiting is een getuigenis van hun toewijding aan creativiteit, innovatie en uitmuntendheid, aangezien ze met succes een breed scala aan middelen hebben ontwikkeld, waaronder digitaal, print, video en 3D-ontwerpen.

Namens Serviceplan Make wensen we iedereen een voorspoedig nieuwjaar. Op naar nog een jaar van succes, inspiratie en het laten gebeuren van magie.

Back to top button
Close
Close