Ontdek de nieuwe editie van de Inside Digimedia magazine!

De nieuwe editie van het magazine Inside Digimedia is nu gratis online beschikbaar! Profiteer ervan om het klassement van de "100 grootste digitale agentschappen" in België te ontdekken, de nieuwe spelers op de markt, de segmenten die de hele sector aandrijven, en de verwachte groeiprognoses voor 2022.

post-image-3

Na een jaar 2020 dat bijzonder hard was voor de agentschappen en dat in het teken van Covid-19 stond, wordt het jaar 2021 gemarkeerd door een spectaculair herstel.
Ontdek nu meteen ons speciale dossier over de Belgische digitale markt in 2021, opgesteld op basis van talrijke interviews met verantwoordelijken van digitale agentschappen.

En duik meteen in de nieuwe editie van het magazine Inside Digimedia, dat gratis in PDF-formaat beschikbaar is. Zo kan u beter begrijpen hoe de digitale agentschappen zich in 2021 gedragen hebben, in een wereld volop in verandering, aangestuurd door het nieuwe normaal, het hybride werk, het tekort aan talenten en een nieuwe generatie met grootschalige digitale werven.

Het magazine vindt u hier.
 

Back to top button
Close
Close