Connect with us
woman-sunglasses

Video

Meer dan 200 miljard video`s bekeken op het web

Meer dan 200 miljard video`s bekeken op het web

In oktober 2011 hebben 1,2 miljard internauten uit de hele wereld 201,4 miljard video`s online bekeken, aldus het eerste Video Metrix onderzoek van ComScore, specialist in het meten van publiek op het internet.

Bijna 88,3 miljard van deze 201,4 miljard video`s, oftewel 43,8%, werd bekeken op "Google sites", een categorie waarvan YouTube 99% vertegenwoordigt. Op de tweede plaats volgt Youku Inc., met een marktaandeel van 2,3%. In oktober werd 4,6 miljard van de online video`s bekeken op het Chinese platform.

Vevo staat op de derde plaats, met 3,7 miljard video`s, goed voor 1,8% marktaandeel. Te noteren valt dat 97% van de video`s van Vevo bekeken werd op het YouTube kanaal van het platform. Facebook is vierde met 1,3%, gevolgd door Dwango Co. Ltd. met 1,2%.

In september stond YouTube op nummer een van de online video in de Verenigde Staten, zowel wat publiek betreft, als het aantal streams, en dit volgens een Nielsen onderzoeksrapport dat op 3 november gepubliceerd werd. Wat "tijd per kijker" betreft was het echter de VOD dienst Netflix die eerste was.

Relaxnews
Meer info op http://www.lemondeinformatique.fr/

Click to comment
Beelance Forum Digital Summer School

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top