idweaver verwerft Rubbik

Na in 2011 een recordjaar gekend te hebben (een stijging van het omzetcijfer met 130% tegenover 2011, om 1.690.000 euro te bereiken), heeft het agentschap beslist om haar waaier competenties uit te breiden en ook de markt van de e-commerce te betreden.

post-image-3

Hiervoor heeft idweaver het bedrijf Rubbik opgeslorpt, specialist in de ontwikkeling van e-commerce platformen en platformen voor het downloaden van muziek.

De teams van Rubbik worden geïntegreerd in de verschillende afdelingen van het agentschap. Hun managers (Nathalie Gouzée en Xavier Roba Romao) nemen resp. de leiding van de creatieve afdeling en van de afdeling e-commerce op zich.

Sinds begin dit jaar heeft het agentschap ook tal van nieuwe projecten ontwikkeld. Het heeft zich onder andere bekommerd om de implementatie van de nieuwe publieke en extranet site van SusChem. idweaver heeft ook de site gemaakt voor de Fundraising van WWF België, ondersteund door de campagne "Adopt an animal", de nieuwe site van Cartoonbase. Het heeft ook gezorgd voor de nieuwe look van de websites van Cinéart en Sabam.

idweaver heeft tot slot ook verschillende nieuwe medewerkers in dienst genomen: Alain Vanderbeke werd er Project Manager, Julie Maricq is Account manager van de afdeling "performance", Pascal Placeman is illustrator en integrator, Antoine Guèdes van zijn kant is grafisch ontwerper en integrator, en Olivier Deboyser tot slot  heeft de functie van PHP ontwikkelaar (Symfony). Nu werken er in totaal 25 mensen bij idweaver.

Back to top button
Close
Close