Connect with us
woman-sunglasses

E-publishing

Amplexor behaalt een ECM contract bij de Nationale Loterij

Amplexor behaalt een ECM contract bij de Nationale Loterij

De Nationale Loterij heeft Amplexor gekozen als partner voor de ontwikkeling van een Enterprise Content Management (ECM) omgeving.

De Nationale Loterij wil een ECM systeem installeren waarmee zijn 370 werknemers documenten van allerlei oorsprong kunnen beheren gedurende hun hele levensduur, van de aanmaak tot de vernietiging ervan. Amplexor zal de Nationale Loterij bijstaan bij dit project, door om te beginnen diverse reeds vastgelegde gebruiksconcepten uit te werken. Het gaat onder andere om het digitaliseren van de inkomende en uitgaande post, het elektronisch beheer van contracten en het beheer van openbare opdrachten.

Amplexor zal zich ook bekommeren om de ontwikkeling van een extranet en een intranet. Dat laatste zal beantwoorden aan de dagelijkse behoeft aan informatie van de medewerkers van de Nationale Loterij. Het extranet van zijn kant zal de verkoopspunten een online toegang geven tot allerlei soorten informatie (commerciële of technische informatie over de producten, inlichtingen over technische pannes of onderhoudsactiviteiten van de systemen, ...) en biedt de handelaar toegang tot tal van administratieve diensten.

Amplexor werd voor dit contract gekozen boven 12 concurrerende bedrijven. De duur voor het realiseren van de projecten wordt geschat op drie jaar.

Click to comment
DIGITAL TRANSFORMATION SUMMIT

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top