BlackBerry speelt zijn joker uit: "Veiligheid"!

De laatste berichten rond RIM zijn niet bepaald geruststellend. Nochtans heeft de maker van de BlackBerry toestellen heel wat troeven in handen. Naast de langverwachte komst van het OS 10 hadden deze smartphones altijd als pluspunt hun veiligheid en de laagste "totaalkost"!

post-image-3

Het was al langer geweten... Het onderzoek dat Strategy Analytics uitvoerde toont eens te meer aan dat het beveiligd beheren van niet-BlackBerry toestellen (iOS5, S60 en Windows Phone7) 39% meer zou kosten dan wat op de BlackBerry toestellen aangeboden wordt, in het kader van het gebruik van BlackBerry Enterprise Server (BES).

Om met andere woorden de situatie karikaturaal weer te geven, de Android smartphones zouden vol zitten met virussen, terwijl de iPhones te duur blijven in aankoop. En daarom zou de aankoop van een BlackBerry de beste optie blijven voor bedrijven die over grote smartphone-parken beschikken.

Volgens het onderzoeksbureau Strategy Analytics blijft BlackBerry Enterprise Solution niet alleen het best beveiligde mobiele platform op de markt, maar heeft het ook de laagste total cost of ownership (TCO) voor het mobiele gebruik.

Back to top button
Close
Close