Een content management-systeem voor kmo’s

Het bedrijf DigitArte lanceert Knowledge Flow, een innoverende oplossing voor het delen van kennis en e-learning, ook bestemd voor kmo’s.

post-image-3

De meeste systemen voor het delen van kennis en voor e-learning zouden te duur zijn of niet echt aangepast aan kmo’s, aldus DigitArte dat Knowledge Flow zopas op de markt bracht. Het gaat om een nieuwe content management-oplossing waardoor medewerkers op eenvoudige maar gestructureerde wijze informatie kunnen ingeven over de producten en diensten en ook antwoorden op vaak gestelde vragen. Andere medewerkers kunnen deze informatie vervolgens raadplegen via een webbrowser op een computer of via een smartphone waarop een specifieke app is geïnstalleerd. Dankzij deze app verschijnt de informatie snel op het scherm door de barcodes te scannen of een kort zoekwoord in te geven. 

Het systeem wordt als gebruiksvriendelijk voorgesteld voor de medewerkers van een winkel die de klant bijkomende informatie willen bezorgen over een product of hem een antwoord geven op een vraag die ze zelf niet kunnen beantwoorden. Zeker omdat ook de mobiele gebruikers het systeem kunnen gebruiken. 

Bovendien kunnen dezelfde gegevens rechtstreeks worden gebruikt voor een mobiele e-learningmodule: met het systeem kan bijvoorbeeld een opleidingsverantwoordelijke een gepersonaliseerd leerprogramma opstellen voor zijn medewerkers (testen met meerkeuzevragen volgens de principes van serious gaming).

Het bedrijf AVEVE Retail, gespecialiseerd in artikelen voor tuin en dieren en in bakproducten voor thuis, gebruikt de oplossing al meer dan 6 maanden in 30 van zijn winkels.

Back to top button
Close
Close