Yelo TV nu ook op Windows 8

Telenet en Microsoft hebben zopas Yelo TV voor Windows 8 gelanceerd, een gratis applicatie waarmee de abonnee van de telecomoperator zowel op pc als tablet tv kan kijken.

post-image-3

De Telenet-klanten met een abonnement voor internet en digitale tv zullen voortaan de tv-uitzendingen kunnen bekijken op hun computer of Windows 8 tablet. Met de app kan men ook uitzendingen programmeren of wissen, zowel thuis als op verplaatsing, en dit ongeacht het mobiele netwerk (Wi-Free, 2G, 3G, 4G),  in België of het buitenland.
Ter herinnering, de Yelo TV dienst werd in 2010 gelanceerd voor de iOS en Android platformen.
Het is het IT-bedrijf Ordina dat de Yelo TV app ontwikkelde heeft en dat het onderhoud ervan verzekert gedurende de rest van zijn levenscyclus. Een project dat ontwikkeld werd in nauwe samenwerking met de ingenieurs en product marketing teams van Telenet. "Zo zijn wij zeker dat de app perfect beantwoordt aan de verwachtingen van de klant", aldus Carlo Schots, accountmanager bij Ordina.
Nog een laatste detail: Yelo TV is voortaan ook in het Frans beschikbaar. Je moet gewoon de taal rechtstreeks in de app kiezen.

Back to top button
Close
Close