Flexmail behaalt een kwaliteitslabel voor zijn e-mailing platform

Het E-mail Marketing Solutions platform ontwikkeld door Flexmail is het eerste om het ISO 9001 certificaat te bemachtigen, een label voor ijzersterk kwaliteitsbeheer!

post-image-3

Na een grondige audit van zijn systemen voor kwaliteitsbeheer, uitgevoerd door het bedrijf DNV Business Assurance, heeft het Brusselse bedrijf Flexmail het ISO 9001 certificaat behaald.
Flexmail wordt zo het eerste online e-mail marketing platform dat een dergelijk certificaat bemachtigt.
Met de vereisten, opgelegd door de internationale norm ISO 9001, kan de consistentie gewaarborgd worden van de dienstverlening aan de klanten.
Volgens Paul Ten Holder, Lead Auditor bij DNV Business Assurance, heeft "Flexmail met de hulp van het adviesbureau QMA in korte tijd een systeem van kwaliteitsmanagement ontplooid dat zowel geavanceerd als betrouwbaar is. Het systeem wordt ondersteund door performante tools die de behoeften van de klant vooropstellen".
Een mooie beloning, die de prestaties van het e-mailing platform van Flexmail bekroont; dat kent met zijn meer dan 2.000 gebruikers sinds enkele jaren een groeiend succes zowel op de Belgische markt als in het buitenland.

Back to top button
Close
Close