' Gratis internettoegang in het buitenland via een app!
Connect with us
Digital Summer Scool

Gratis internettoegang in het buitenland via een app!

woman-sunglasses

Mobile

Gratis internettoegang in het buitenland via een app!

Gratis internettoegang in het buitenland via een app!

De community app CrowdRoaming maakt een einde aan de grote meerkosten gekoppeld aan roaming in het buitenland door gebruik te maken van de logica van ‘besparen door delen’.

Reizigers die mobiele services gebruikt in het buitenland, worden vaak geconfronteerd met hoge reiskosten, omdat ze een plaatselijk mobiel telefoonnetwerk gebruiken met hun eigen SIM-kaart. De nieuwe Android-toepassing CrowdRoaming biedt een uitweg. Met deze app kunnen smartphone-gebruikers een deel van hun ongebruikt dataforfait delen met andere reizigers.
Deze app maakt niet alleen een einde aan de hoge roamingkosten, hij beantwoordt ook aan een nieuwe trend gekoppeld aan de huidige economische context die de ontwikkeling van “besparen door delen” stimuleert. De groeiende populariteit van services als Couchsurfing en Airbnb is hier een goede illustratie van. “Met CrowdRoaming gaat het er niet enkel om minder uit te geven, maar ook om iemand anders een plezier te doen,” zegt Homayun Zahidi, CEO van CrowdRoaming.com.
CrowdRoaming is de eerste app die beantwoordt aan het probleem van de hoge roamingkosten, heel eenvoudig door middel van een softwareoplossing die van smartphones openbare Wi-Fi-toegangspunten maakt.
CrowdRoaming voor Android wordt vandaag gelanceerd op Google Play. De versies voor iOS en Windows phone zouden na de zomer volgen…
Click to comment

Subscribe to our weekly

Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top