3 digitale trucs om volop te profiteren van uw vakantie!

Hier vindt u een niet-exhaustieve lijst van apps en trucs 2.0 waarmee u uw periodes van zalig nietsdoen kunt optimaliseren.  Digimedia gidst u doorheen gratis toepassing en geniale maar te dure gadgets naar uw digitale vakantie.

post-image-3
  •  Word een 3.0 - chauffeur
Vakantie rijmt vaak op lange trajecten. Indien u Automatic plaats op uw boordcomputer, krijgt u via uw smartphone een waarschuwing als u te snel rijdt, te bruusk remt of uw rijstijl te veel brandstof verbruikt. Een panne? Uw smartphone bezorgt u de gegevens van de dichtst bij gelegen garage. Bent u vergeten waar uw auto geparkeerd staat? Uw smartphone vindt hem terug dankzij de functie ‘localisator’. De app heeft soms een enerverend kantje maar bewijst goede diensten voor zondagschauffeurs (Automatic.com)
  •  Ken uw prioriteiten 
We willen allemaal ontspannen een ontspannen vakantie beleven en het werk helemaal achter ons laten. Nochtans is het soms noodzakelijk om “in touch” te blijven. Gmail biedt u een functionaliteit die het doorkomen van professionele e-mails tijdens uw vakantie zal beperken. De ‘Priority Box’ stuurt u enkel de belangrijke en dringende mails. Niet te verwaarlozen in ee kalme periode.   
  •  Word de koning van de barbecue
Bent u het die iedere keer met de moeilijke en ondankbare taak wordt opgezadeld om het vlees van anderen gaar te krijgen en de hete kolen te trotseren, dan is deze toepassing iets voor u. Het CyberQ wifi system van BBQ Guru biedt u aan om de temperatuur in uw plaats te controleren! De sondes die met deze technologische kit worden meegeleverd, zijn verbonden met een controlebox die u bedient via uw smartphone. U kunt nu eindelijk de barbecue in de gaten houden terwijl u rustig een glas drinkt met uw vrienden. Niet te hard beginnen dromen, om het vlees om te draaien moet u natuurlijk nog wel opstaan..  (225€ op thebbqguru.com)
Back to top button
Close
Close