Mobvious verwelkomt een zwaargewicht uit de mobiele wereld

De mobiele regie van de groep Hi-media breidt zijn inventaris aan publiciteitsruimten uit met RoadSmart, een mobiele applicatie gespecialiseerd in het delen van real time verkeersinformatie in België.

post-image-3


De mobiele regie van de groep Hi-Media zet zijn uitbreiding van zijn inventaris verder met de komst van de applicatie RoadSmart, uitgegeven door Comizzo en al meer dan 400.000 keer gedownload in België (Android en iOS, goed voor gemiddeld 500.000 impressies per dag.
De mobiele applicatie draait rond het delen van real time verkeersinformatie in België, Nederland en Luxemburg. Concreet bevat de app informatie over werken, strubbelingen in het verkeer, maar ook de vaste en mobiele radars. Een dienst die ook in Portugal beschikbaar is, Duitsland, Denemarken, Turkije en Oekraïne.
Met de komst van RoadSmart is Mobvious nu in staat om een stevige reclameportefeuille aan te bieden op het "Automotive" segment, dankzij mobiele sites en de apps van Autoscout24, ViaMichelin, Autoblog en Mappy.
Ter herinnering, Mobvious beheert in België de oplossingen voor mobiele reclame (tablet en smartphone) van meer dan 100 uitgevers, waaronder Autoscout24, Aufeminin.be, Express.be, Marmiton, MonProgrammeTV, Le Petit Moutard, enz.

Back to top button
Close
Close