De Belgische start-up Relike TV is onderweg naar de PITCH competitie van WebSummit!

Relike TV is het Belgische bedrijf dat  door WebSummit geselecteerd werd om aan de Pitch competitie deel te nemen die deze week in Dublin gehouden wordt.

post-image-3

Het bedrijf Relike TV werd in 2011 opgericht door Antoine Gounel, Aurelien Tackoen en Benjamin Theungen, tevens de oprichters van OpenGraphy (Preferred Marketing Developer van Facebook).
De Relike TV applicatie wil een nieuwe sociale tv zijn, waar u de vrienden en de pagina`s die u goed vindt op Facebook als het ware als tv-kanalen kan bekijken. Met deze applicatie kan u met één enkele click alle YouTube filmpjes vinden die door u en uw vrienden op Facebook geplaatst werden. Mark Zuckerberg zelf heeft Relike TV in 2011 geselecteerd als het beste voorbeeld van de integratie van Facebook functionaliteiten. Voor meer informatie kan u terecht op http://www.relike.tv
Relike TV is meer dan een sociaal netwerk. Het bedrijf biedt ook een reclameoplossing aan, de TV Ads, waarmee de zichtbaarheid van zowel de YouTube video`s als de Facebook pagina`s van elke adverteerder geoptimaliseerd kan worden.
De PITCH competitie is een open oproep, over alle landsgrenzen heen,  naar de meest vernieuwende start-ups ter wereld toe. De geselecteerde starters zullen de gelegenheid krijgen om hun producten en diensten voor te stellen aan een zeer invloedrijk panel van beleggers, media, en duizenden deelnemers. Zij zullen het gedurende deze twee dagen tegen elkaar opnemen, om zo de €500.000 aan  financiering en diensten te winnen, en ook het voorrecht om op het hoofdtoneel te mogen "pitchen" en, wie weet, de titel van "Winnaar van PITCH 2013" te behalen.

Back to top button
Close
Close