Een mobiele oplossing om uw bedrijf te leiden

Het bedrijf Sage heeft zopas zijn ERP toepassing voor de iPad onthuld, speciaal ontworpen voor commerciële medewerkers en KMO.

post-image-3

De specialist in beheersoftware lanceert Sage ERP X3 Sales App, een mobiele applicatie voor de iPad bestemd voor commerciële medewerkers die continue toegang willen hebben tot de gegevens van hun bedrijf.
De ERP oplossing, die georiënteerd is naar Mid-Market bedrijven en gratis gedownload kan worden via de App Store (in standaard versie), biedt bovendien vooraf vastgelegde scenario`s, klaar voor gebruik, die bedoeld zijn om  de relatie met de klant en de kwaliteit van de dienstverlening te verbeteren.
De applicatie bevat zowel back office als front office functies, zoals bijvoorbeeld een analyse van de verkoop (meteen toegang tot de meest recente performantie indicatoren), informatie over de klant (historiek, geografische ligging, actuele verkoopcijfers), offertes / bestellingen  / facturen, beheer van vergaderingen met de klanten, beheer van de leads, enz.
Voor de applicatie moet men wel versie 6.5 hebben van de Sage ERP X3 oplossing en iOS 5 op de iPad, wat het gebruik uitsluit op de Apple tablets van de eerste generatie.

Back to top button
Close
Close