Proxistore op weg om de Red Herring 100 Global Award te winnen?

Proxistore, specialist in digitale reclame, werd geselecteerd als kandidaat voor de Top 100 Red Herring Global 2013 Award. Deze prestigieuze erkenning bekroont wereldwijd de technologische bedrijven en hun ondernemers. Het Brusselse bedrijf zal de enige Belgische kandidaat zijn in de finale.

post-image-3

Het redactieteam van Red Herring heeft Proxistore geselecteerd uit de 1000 bedrijven die deze prijs al op continentaal niveau gekregen hadden: Europa, Azië en Noord-Amerika. Deze bedrijven worden zowel op kwalitatief als kwantitatief vlak beoordeeld op criteria zoals technologische vernieuwing, financiële performantie, groeiparameters, regels van corporate governance, het vermogen tot globaliseren, de verbetering van het marktaandeel en de strategie om dit te bereiken.
"Het zijn de technologische bedrijven die hoop geven. Zij spelen een groeiende rol in de economische vooruitzichten bij macro-economische omgevingen", verklaarde Alex Vieux, President van Red Herring. "2013 zag een activiteit vol animo in de sector, en hun bijdrage aan de wereldwijde economische relance moet niet meer aangetoond worden. Een groeiend aantal ondernemers heeft een voorsprong op de concurrentie. En dat maakt steeds meer het verschil. Proxistore presteert uitzonderlijk goed op zijn domein van de geolocale reclame, en het verdient zonder twijfel om bekroond te worden bij de finalisten van Red Herring Global. Nu staat ons de moeilijke taak te wachten om de bedrijven te selecteren die het best gekwalificeerd zijn om de Red Herring 100 Global 2013 te winnen".
De finalisten werden uitgenodigd om hun strategie voor te stellen op het Red Herring Global forum in Los Angeles, van 18 tot 20 november 2013. De lijst met de 100 winnaars zal bekend gemaakt worden tijdens de slotceremonie op 20 november.

Back to top button
Close
Close