Warner Music tekent bij Mountainview

Na de overname van het label Parlophone (ex-EMI) wil Warner Music zich meer gaan toeleggen op het digitale. De cataloog van Warner mag dan al grote namen bevatten zoals die van David Guetta,  Julien Clerc, Magic System, Blur, Coldplay en Lily Allen, het is Mountainvouw dat voortaan de hoogste noot zal zingen op digitaal vlak.

post-image-3

Warner Music Benelux heeft dus een nieuwe partner gekozen om het label te begeleiden en samen de beste manier te bepalen om gebruik te maken van de digitale tools - en het werd het jonge agentschap Mountainview. Het agentschap zal ook zorgen voor de uitwerking van die tools via zijn netwerk van partners.
De eerste opdracht bestond erin de lancering van het nieuwe album van Clouseau midden november te begeleiden. Er werd een pre-order actie op poten gezet via de sociale netwerken in samenwerking met Bpost.
Een release die meteen vanaf zijn lancering  koers zette naar een gouden plaat in het noorden van het land. 2014 belooft ook een jaar bomvol digitale projecten te zijn.
Het is misschien goed er even op te wijzen dat het agentschap eigenlijk niet zo "jong" is, want het is een hergroepering van oude rotten in het vak van consultancy, strategie en specifieke technieken.
Voor het agentschap vallen trouwens tal van andere nieuwe projecten te vermelden in binnen- en buitenland, zoals Jaguar, of binnenkort het Autosalon in Brussel.

Back to top button
Close
Close