Dogstudio krijgt een contract in San Francisco

Enkele dagen geleden was er goed nieuws: Dogstudio is gekozen als enig creatief bureau van Instaply, de eerste tekst-messaging e-mailapp voor de klantenrelatie, de “WhatsApp” van de business.

post-image-3
Het doel van deze samenwerking: profiteren van de competenties van Dogstudio op het vlak van producties en digitale realisaties.
 
Het bedrijf, dat is gevestigd in San Francisco, heeft in een eerste fase contact genomen met Henry Daubrez, creatief directeur en manager van de Naamse niche. “Vincent Battaglia, de “Head of Product” bij Instaply en ex-Storify stelde me voor om een samenwerking op te starten tussen zijn bedrijf en ons bureau. De taak die aan Dogstudio wordt toevertrouwd is werken aan de designstrategie, de ergonomie en de grafische identiteit van de start-up die Fabien Degaugue (CEO) vertegenwoordigt. In grote lijnen zal ons bureau zijn stempel moeten drukken op al hun communicatiedragers en ook de digitale ervaring verbeteren.” Het aanbod werd onmiddellijk ter plaatse beklonken, in Californië, waar Gilles Bazelaire en Henry Daubrez, de twee managers van het bureau, in het begin van april enkele dagen naar toe trokken.  
Back to top button
Close
Close