Connect with us
woman-sunglasses

Mobile

Netflix al beschikbaar in de Belgische App Store!

Netflix al beschikbaar in de Belgische App Store!

Enkele dagen voor de lancering van Netflix in onze contreien is de applicatie van de Amerikaanse gigant al geland in de App Store en dus beschikbaar voor download.

De app laat de gebruiker weliswaar nog niet toe om de cataloog te raadplegen, maar is wel klaar om de gebruikers te verwelkomen die op D-Day een abonnement willen nemen. Dit abonnement zou in zijn klassieke versie niet duurder moeten zijn dan 10 euro.
Na de lancering zullen de internauten die over een breedbandverbinding beschikken zich kunnen abonneren op Netflix, en kunnen genieten van de cataloog van tv-feuilletons en films uit Hollywood en internationaal, naast originele Netflix producties. Deze programma`s zijn beschikbaar op tv, tablet, smartphone, gameconsole en computer.
Met meer dan 48 miljoen gebruikers in meer dan 40 landen, en bijna één miljard uren bekeken per maand, is Netflix de wereldwijde koploper voor tv via internet. Na het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Denemarken, Finland, Noorwegen, Zweden (2012) en Nederland (2013) kadert deze lancering in de voortzetting van de vestiging van Netflix in Europa.

Click to comment

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top