Connect with us
woman-sunglasses

Video

Skynet versterkt zijn Videopower aanbod

Skynet versterkt zijn Videopower aanbod

Skynet Advertising wil zijn Videopower aanbod aanzwengelen door de kanalen voor rechtstreekse en geprogrammeerde verkoop en adserving voor reclamevideo`s te integreren in één enkel platorm, aangestuurd door LiveRail.

De versmelting van de hele video-inventaris tot één enkel platform, LiveRail, biedt tal van voordelen. Enerzijds kan Skynet al zijn campagnes centraal beheren en optimaliseren, waardoor het de campagnes van de klant een maximaal resultaat kan laten opbrengen. Anderzijds kan Skynet ook de kanalen van het geprogrammeerde en rechtstreekse verkopen centraliseren en op elkaar afstemmen. En zo zullen de socio-democratische targeting, de preferred deals en de real time bidding ook toegankelijker zijn voor de adverteerders.

Skynet beschikt over een inventaris van 48 miljoen in-video ad impressies via zijn bevoorrechte partners zoals Zoomin.tv, Dailymotion, ePlayer, Twitch.tv, Videostrip en SpilGames. Hierbij dient opgemerkt dat de nieuws/actua secties van Dailymotion en Zoomin.tv momenteel enkel exclusief beschikbaar zijn via de rechtstreekse verkoopkanalen van Skynet. Met ePlayer (te vinden op HLN.be en 7sur7.be) is dit doelgerichte `news` reclameaanbod van Skynet Videopower op zijn eentje goed voor 10 miljoen impressies.

LiveRail van zijn kant is een adserving platform dat elke maand drie miljard impressies verwerkt (wat neerkomt op 25% van alle reclamevideo`s op wereldniveau). Honderden uitgevers doen beroep op LiveRail om hun inventaris snel en veilig te kunnen verkopen via een interface die hen toelaat om de campagnes van hun adverteerders te beheren en te optimaliseren.

Click to comment

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top