Lebara lanceert mobiele app voor gratis bellen en berichten sturen

Lebara, het universele merk voor migrantengemeenschappen in de hele wereld, breidt zijn mobiele diensten uit naar nieuwe markten met de lancering van Lebara Talk.

post-image-3

Bij de gratis te downloaden bel- en berichtenapp staat gebruiksgemak centraal, met een belangrijke rol voor contant opwaarderen. Lebara heeft het aantal fysieke winkels waar contant opwaarderen mogelijk is verdubbeld en schaalt zo zijn persoonlijke benadering in hoog tempo op. Naast opwaarderen in de winkel is het ook mogelijk om online of via de app op te waarderen.

Lebara Talk is nu verkrijgbaar voor smartphones met Android en iOS en is in eerste instantie beschikbaar in het Engels, Mandarijn, Arabisch, Italiaans, Spaans en Indonesisch. Iedereen die de app downloadt, krijgt een gratis tegoed.

De belangrijke functies van Lebara Talk zijn:

  • Gratis gesprekken: Gratis bellen in HD kwaliteit en berichten versturen naar andere gebruikers van de Lebara Talk-app;
  • Gebruiksgemak: Contant of met je bankpas opwaarderen bij een winkel bij jou in de buurt, in de app of online;
  • Eenvoud: Werkt op alle netwerken, zonder dat je van SIM-kaart hoeft te wisselen;
  • Transparantie: Zien wat een gesprek kost voordat je gaat bellen, zodat je weet wat je precies uitgeeft aan goedkope internationale gesprekken;
  • Kortingen: Nog meer besparen met Super Savers voor de landen waar je regelmatig naartoe belt;
  • Betrouwbaarheid: Meer duidelijke gesprekken ervaren met vrienden en familie dankzij gesprekken in HD via wifi.


Yoganathan Ratheesan, voorzitter en CEO van de Lebara Group, over de unieke functies van Lebara Talk: “Uit ervaring weten we dat niet iedereen toegang heeft tot een bankrekening. Daarom werken we samen met fysieke winkels die contant opwaarderen mogelijk maken.  We hebben voor Lebara Talk dezelfde werkwijze toegepast, zodat de app zo universeel en toegankelijk mogelijk is.”

Lebara Talk is nu gratis te downloaden in de App Store of via Google Play.
 

Back to top button
Close
Close