The Reference is Sitecore Platinum Implementation Partner

The Reference kondigt vandaag aan dat ze Sitecore Platinum Implementation Partner is. Sitecore, de wereldleider in customer experience management software, rolde onlangs een nieuw Solution Partner Programma uit dat de behoeften van haar klanten en partners nauwer op elkaar zal afstemmen. Partners tonen hun kennis en ervaring aan door een aantal partnershipniveaus te doorlopen: competentie met betrekking tot de volledige reikwijdte van het platform, een grondige kennis van een specifiek deel van de technologie, of ervaring in een specifieke sector of markt.

post-image-3

Op basis van deze niveaus werden de partners ingedeeld in vier categorieën: Platinum, Gold, Certified en Implementatie Partner. Naast The Reference werden in de Benelux slechts 4 bedrijven gerangschikt in de allerhoogste categorie, nl. Platinum.

"The Reference was Sitecore pionier in België en dit Platinum Partnership bevestigt nog maar eens onze leiderspositie op het gebied van content management en customer engagement", zegt Anja Cappelle, Managing Director van The Reference. "In 2006 zijn we van start gegaan met Sitecore en sindsdien zijn we onophoudelijk blijven investeren in onze kennis van het platform. Vandaag kunnen we rekenen op 2 Sitecore Most Valuable Professionals, 18 gecertificeerde ontwikkelaars en 7 DMS gecertificeerde deskundigen om elke digitale uitdaging aan te pakken. Bovendien is The Reference, als full service agentschap, ideaal geplaatst om het volledige potentieel van het Sitecore Experience platform te maximaliseren. Sitecore kennis zit namelijk niet enkel bij onze programmeurs, maar is werkelijk in elk team aanwezig. We bouwen dus niet alleen performante en complexe websites maar, daaraan voorafgaand, start ons strategisch team met het vertalen van bedrijfsdoelstellingen naar een duidelijke digitale strategie. Ons Expert Center Perform zal dan de customer experience verder analyseren, optimaliseren, automatiseren en de ervaring van de klant personaliseren. Kortom, dankzij een geïntegreerde aanpak van onze multidisciplinaire teams kunnen we voor elke bezoeker van een website een relevante gepersonaliseerde ervaring brengen en dat is duidelijk voelbaar in de resultaten die onze klanten boeken. Sitecore op een juiste manier implementeren zal altijd tot meer conversies leiden."
“Onze gelukwensen aan The Reference voor het verwerven van het Platinum Implementation Partnership! Deze titel illustreert hoe The Reference Sitecore's visie voor customer experience management kan uitdragen en hoe zij projecten op hoog niveau kan opleveren", zegt Mircea Verbeeren, Partner Director Benelux, Sitecore. "The Reference heeft een uitgebreid inzicht in het gehele Sitecore aanbod aangetoond, en haar teams beschikken over een diepgaande Sitecore ervaring en zetten zich in om tevreden Sitecore klanten te creëren.
The Reference kan reeds meer dan 30 Sitecore klanten referenties voorleggen, waaronder Luminus, Bekaert, DELA, Thomas Cook, OZ - Onafhankelijk Ziekenfonds, Makro Cash & Carry Belgium, Gates Europe, International Post Corporation, Fluxys, Fanuc Robotics, Ingenico, Ansell, iMinds, Shurgard Europe, Artexis, Infrax, Accent Jobs, SD Worx…
Sitecore’s experience platform combineert web content management, marketing automation, email marketing, social media, e-commerce, optimization, en analytics in één enkel, geïntegreerd platform. Het platform is ontzettend gemakkelijk in gebruik en legt, van minuut tot minuut, de interactie - en intentie - vast van klanten en prospecten met betrekking tot een merk, zowel op een website als over alle andere digitale kanalen.

Back to top button
Close
Close