Verifone vestigt zich in Brussel en start zijn e-commerce activiteit in de Benelux

Verifone, wereldwijde leverancier van online betaaloplossingen, kondigt vandaag aan dat het in Brussel een kantoor zal lanceren voor de Benelux. Dit kantoor zal de beveiligde online betaalplatform- en oplossingen verkopen voor de klanten in België, Nederland en het Groothertogdom Luxemburg. Een nieuwe fase in de uitbreiding van de activiteiten van de groep.

post-image-3

Het Verifone Benelux kantoor zal onder leiding staan van Pierre Orban, die tot General Manager benoemd werd. Hij heeft diverse functies uitgeoefend bij financiële instellingen zoals JP Morgan Chase, Deutsche Bank en BNP Paribas Fortis, en recent heeft hij de Digial Channels en Retail Innovation activiteit geleid voor de groep QNB in Qatar.

De nieuwe entiteit heeft zich tot doel gesteld nauwe relaties te ontwikkelen met zijn plaatselijke klanten en prospects,  zijn klantenondersteuning te versterken en zijn internationale bekendheid in e-payment uit te bouwen. In dit ecosysteem van de online handel wil het bedrijf er een punt van eer van maken om de klantervaring online en in de winkel en het digitaal engagement van de nieuwe generatie tussen handelaar en gebruiker te optimaliseren.

Het bedrijf hoopt dat het zo een markt kan bereiken die tot nu toe niet voor haar openstond.

Verifone Benelux zal trouwens aanwezig zijn op de e-shop beurs in Brussel op 18 en 19 maart 2015.

Back to top button
Close
Close