Belfius Direct Mobile komt naar Windows Phone

Belfius Direct Mobile zal vanaf 19 maart eerstkomend uitgebreid worden met een nieuwe app, speciaal bedacht  voor de Windows Phones van Microsoft.

post-image-3

De Belfius Direct Mobile app voor Windows Phone (Windows Phone 8.1) kan vanaf 19 maart 2015 gratis gedownload worden in de Windows Phone Store; hij bevat alle basisfuncties die ook in de Mobile Banking apps van Belfius zitten, zoals bijvoorbeeld overschrijvingen uitvoeren of de historiek van uw rekeningen bekijken.

Met deze nieuwe app wil Belfius ook bij zijn klanten die een Windows Phone bezitten zijn tevredenheidsscore van 99% bevestigen, die de gebruikers van `Belfius Direct Mobile` voor iOS of Android al gegeven hebben. In 2014 hebben die zich, gemiddeld, 22,3 keer per maand aangemeld bij hun bank. Een inlogfrequentie die ondertussen zelfs gestegen is tot bijna 25 keer per maand.

Met ongeveer 400.000 actieve gebruiker, 875.000 downloads, 72 miljoen sessies in het jaar 2014 alleen al en gebruik makend van de sterk gestegen verkoop van smartphones en tablets, is Mobile Banking vandaag duidelijk een volwaardig kanaal geworden om zijn bankverrichtingen uit te voeren, op de voet gevolgd door Internet Banking.

Back to top button
Close
Close