Booking.com onthult zijn lijst met de beste hotels ter wereld

Ook Belgische hotels staan vermeld in het klassement van de beste hotels ter wereld volgens de meer dan 40 miljoen geverifieerde beoordelingen op de site Booking.com.

post-image-3

Booking.com, de wereldwijde nummer één van de accomodatiesites, onthult vandaag de Booking`s Best Awards - die de beste logies bekronen volgens de gebruikers van Booking.com. 260 accomodaties van de 600.000 die op de site beschikbaar zijn, werden bekroond. De selectie werd doorgevoerd op basis van de 40 miljoen geverifieerde klantencommentaren die op de site staan.

Wat ook de reden ervan mag zijn - het beste ontbijt, de beste prijs-kwaliteit verhouding of het beste uitzicht uit de hotelkamer - de Booking`s Best Awards bewijzen dat het de kleine details zijn die reizen groots maken. In België werden er verschillende logementen bekroond, in het bijzonder in Brussel, Gent, Ieper en Brugge.

"Wij weten dat het logement een doorslaggevende factor is voor het welslagen van een reis. Dankzij de informatie die wij verzamelen via de commentaren, achtergelaten door onze klanten op onze site, zijn wij in staat om de details te identificeren die een logement uniek kunnen maken", aldus Pepijn Rijvers, Chief Marketing Officer van Booking.com.

In België hebben zeven hotels de Booking`s Best Awards ontvangen, waaronder het "Main Street Hotel" in Ieper, dat volgens de gebruikers van Booking.com de rang behaalde van het 3e beste hotel wereldwijd in de categorie "Hotels". Het Bed and Breakfast "Jacquemine Luxury Guesthouse and Art Gallery" in Brugge staat op de 3" plaats in de categorie "Jonge koppels". De Belgische logementen behoren trouwens tot de meest gewaardeerde ter wereld. Ontdek de volledige lijst van bekroonde hotels: http://www.booking.com/bookingsbest

Volgens de studies die Booking.com uitvoerde zegt 85% van de reizigers dat de commentaren die andere klanten achterlaten hem helpen om zijn hotel te kiezen. De online commentaren worden door de reizigers beschouwd als het derde doorslaggevende criterium bij de keuze van een logies, na de prijs van de kamer en de ligging. Dit criterium staat hoger dan bijvoorbeeld het advies van vrienden of familie.

Back to top button
Close
Close