Vente-Exclusive.com biedt een unieke serie van de Fiat 500 aan

Fans van het Italiaanse automobielicoon, de Fiat 500, kunnen van 27 maart tot 5 april terecht op Vente-Exclusive.com om een speciale serie Fiat 500 “esclusiva” aan te kopen.

post-image-3

De beperkte oplage zal alleen via de webshop van Vente-Exclusive.com verkrijgbaar zijn. Deze Fiat 500 is niet alleen uniek uitgerust, ook de prijs is op zijn minst spectaculair te noemen.

De gelukkigen die één van deze Fiat 500 esclusiva reserveren op Vente-Exclusive.com, krijgen een korting van 23 of 25% op de verkoopprijs, afhankelijk van het model.

« Dagelijks bezoeken ruim 150.000 online shoppers de webshop van Vente-Exclusive.com om er de nieuwe aanbiedingen van mode- en lifestyleartikelen te ontdekken com »., vertelt M. Tobias Tousseyn, Marketing Director bij Vente-Exclusive.com.      

« Onze focus ligt oorspronkelijk vooral op mode- en lifestyleartikelen, maar we experimenteren graag en breiden ons aanbod af ten toe uit met nieuwe artikelen. Vandaar de samenwerking met Fiat Chrysler Automobiles (FCA) Belgium. Samen met hen hebben we de unieke Fiat 500 esclusiva ontworpen. Een elegante, trendy, eigentijdse wagen die perfect aansluit bij ons voornamelijk vrouwelijk publiek. com».

« Rekening houdend met het feit dat vrijwel iedereen een drukke agenda heeft, stellen we vast dat online-aankopen meer en meer aan belang winnen», benadrukt M. Stéphane Labous, Chief Executive Officer van FCA Belgium.

« We stellen een grote evolutie vast op het vlak van de consumptie in deze richting, want het is uiterst eenvoudig aankopen te verrichten via tablet of PC, en dit in alle comfort thuis! Wij willen deel uitmaken van de ondernemingen die de klanten de mogelijkheid bieden de wagen van zijn of haar dromen te kiezen via het internet. Wij stellen eveneens vast dat één klant op twee die in de showrooms komt reeds zijn of haar wagen geconfigureerd heeft via het internet».

Back to top button
Close
Close