De deskundigheid van Universem in Web Analytics door Google

Universem heeft zojuist de hoogste certificering ontvangen op het vlak van Web Analytics, namelijk « Google Analytics Certified Partner » (GACP).

post-image-3

Een goede start van het jaar voor Universem, onderneming gespecialiseerd in digitale marketing! Bij het verkrijgen van de GACP certificering bewijst het dynamische team wederom haar deskundigheid.
«De certificering bevestigt onze expertise in de Web Analytics en Customer Intelligence sector» zegt Simon-Pierre Breuls, medeoprichter van Universem.
Het gaat om een zeer strenge selectie als je weet dat Google wereldwijd slechts een heel klein aantal nieuwe gecertificeerde partners goedkeurde in de afgelopen jaren. Dit bevestigt de kennis en vaardigheden van Universem om diensten van hoge kwaliteit te bieden omtrent Analytics Strategy, Attribution Modelling, Campaign Optimization, Content Optimization, Custom Analysis, Ecommerce, Implementation & Audit, Mobile App Tracking et Training.
Will Pryor, Senior Worldwide Partner Program Manager bij Google benadrukt het belang van de certificering: “Certified Google Analytics Partner zijn bevestigt de door Universem verworven expertise in de laatste 5 jaar. Ik ben blij Universem in het programma te mogen verwelkomen en ben ervan overtuigd dat zij hooggekwalificeerd zijn om configuraties van het hoogste niveau Google Analytics te implementeren. “

Back to top button
Close
Close